torstai 23. tammikuuta 2014

Tipaton kuukausi

Okei. Listataanpas tähän tipattoman tammikuun tapahtumia.

6. päivä - uusi sparraaja astui kuvioihin
7. päivä - koulu Pajulahdessa jatkui
21. päivä - tajusin, että onpas mukavaa treenata terveenä! sain myös pitkän väännön päätteeksi varattua meno-paluu -lentolippuset Portugalin reissulle hiihtoloman tuntumaan helmikuulle
22. päivä - oikean jalan päkiään tuli ikävä kipupiste, jota ny on soiteltu ja kyselty, että mikä se semmone on - voin sanoo, että tuli aika lailla puun takaa, siis ihan boksin ulkopuolelta!
23. päivä - hieronta :D

Ei suurempaa tai kummempaa. Koulu Pajulahdessa sujuu edelleen ihan hienosti näin kahden viikonlopun yli töitä tehteenä ja opintoviikkoja keränneenä. Lunta olis kiva saada vähän lisää, jotta vois HIIHTÄÄ!

Kaksi viikonloppua Pajulahdessa tuli siis vietettyä opintoviikkoja keräten. Inttitermein oltiin tässä pari viikonloppuu kiinni. Olimme ensin sulkapallon tähtikisoissa pisteennäyttäjinä, mikä oli ihan hauskaa puuhaa. Viime viikonloppuna Pajulahdessa järjestettiin Pajulahti-Games, joka on siis vammaisten monilajinen kilpailutapahtuma. Itse toimin maalipallossa "kulmamiehenä" eli palautin palloa sen mennessä rajan yli, avustin pelaajavaihdoissa yms. Itse viikonloppu avasi kyllä silmiä siitä, miten vammaiset ihmiset liikkuu ja toimii. Ihan mielenkiintosta settiä!

Seuraavien kuukausien suunnitelmat:

helmikuu
vko 8 - Portugali
maaliskuu
vko 10 - hiihtoreissu, Levi
vko 11 - hiihtoreissu, Vuokatti
vko 12 - hiihtoreissu, Saariselkä
vko 13 työssäoppimisjakso käynnistynee tästä
huhtikuu
vko 16 - koulu jatkuu

Konetta rakennellessa. Kovin reenisetti osuu tuohon maaliskuun kohdille. Mutta ovathan toki helmi- ja huhtikuukin täyttä treeniä. Kisakauden avauksessa saa jo kulkea.

1 kommentti:

  1. Helmikuussa saa sitten ottaa pitkän lenkin jälkeen Radleria tai ykkösolutta!

    VastaaPoista