lauantai 27. marraskuuta 2010

Synttäripäivän jumi

Odotan sähköpostia Suunnistusliitolta. Kertoivat eilen, että lähettävät lähipäivinä henkilökohtaisesti sähköpostia talenttileirille valituille.

Urheilukoulun lajitestit olivat tavallaan aika rankat. Sitä kun ei ole tottunut tekemään maksimikestovoimasarjoja penkkipunnerruksessa tai jalkakyykyssä. Saati sitten juoksemaan täysillä 20 metrin sarjoja pk-harjoituskauden alussa. Testit pistivät fyysisen fiiliksen marraskuun 17. päivän ajaksi hieman jumiseksi, mutta 19-vuotiaalle osoitetuin onnentoivotuksin siitäkin selvittiin..

Jukola-leiri oli hienoa settiä. Harjoituspaketteja kun käytettiin, niin treenit olivat valmiiksi suunniteltuja ja laadultaan siis hyviä. Karttoja en kykene laittamaan. Olen laiska.

Tässä kuitenkin viikonloppu pääpiirteittäin:

Pe
i: kovavauhtinen yösuunnistus yhteislähdöllä 41' "Meikä vei!"

La
ap: suunnistusintervallit 4 x 7-10' "Hyvä vauhti, virheitä 3. ja 4. lenkillä"
p: rastinottotreeni 60' "Pää lopetti toimimisen puolen tunnin jälkeen"
i: yösuunnistus 60' "Ihmettelyä"

Su
a: vaellus 180' "1:40000 kartalla suunnistus tuntuu hitaalta"

Tällä viikolla oli toinen metsäleiri. Unta tuli vähemmän, oli kylmempi ja oli enemmän tekemistä kuin ensimmäisellä metsäleirillä. Ei se mitään, elossa ollaan ja sitä rataa. Nyt vähän levätään.

Ja korjaus muuten edelliseen tekstiin. Eikkahan ei hyytynyt. Häntä vain väsytti tavallista enemmän pitkän pk-lenkin jälkeen. Hyytyminen tarkoittaa sitä, että putoaa vauhdista, mutta Saariselällähän niin ei käynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti