sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Päivitys

Kivaa vuotta kaikille.

VK-jakso on kolmannen viikon lopussa. Kynnystesti vuoden ensimmäisenä tiistaina antoi merkkejä siitä, että ainakin hermostollista kehitystä oli tapahtunut kahdessa viikossa. Viikolla 52 olin virka-avussa eli kassulla. Vuoden vaihteen sekunnit olivat ikimuistoisimmat ja hienoimmat tähän mennessä! Kiinniollessa tuli treeniä yllättävän hyvin. Sama juttu tällä viikolla, vaikka ensimmäinen kunnon treeni olikin vasta perjantaina. Kympin paremmalla puolella molemmat viikot siis.. Tietty vaikka harjoittelun painotus on tällä hetkellä vauhtikestävyydessä, niin harjoituskauden alkupuoliskolla määrää pitääkin syntyä, vaikka sitä ei erikseen käskettäisikään tekemään.

Viikon(lopun) urheilut

Pe
* juoksu tv-VK 75'
* kestovoima jokkerin ventti 35'
* venytykset 25'
La
* karttavaellus PK 210'
* salivuoro - säbää, juoksutekniikka, kestovoimaa, venyttelyt 90'
* venyttelyt 30'

Su
* hiihto 120' PK sis. 5 x 8-10' VK

Fiilis on tällä hetkellä hyvä. Viikon "loma" intistä on puolessa välissä, eli siis reilusti on vielä aikaa rentoutua pelkästään urheilun parissa. Yksi suuri ero Urheilukoulussa normaaliin elämään verrattuna on muuten suunnitelmallisuus. Sitä aina punkan päällä jaksaa haaveilla tulevista tapahtumista, kisoista ja suunnitelmista. Kun odottaa tulevaisuutta ja tietää mitä tekee ja mitä tapahtuu, aika tuntuu kuluvan nopeammin. Kannattaa kokeilla, jos tietää, että on tulossa joku "tylsempi" pitkä ajanjakso ;)

Itse olen suunnitellut kisakaudelle tällaista (samaan ajatuksenvirtaan paljastetaan tietämättömille, että pitkä matka on päämatkani sekä nykyään että tulevaisuudessa):

Tärkeimpiä kisoja:

26.3. Spring-cup henk.koht. (kansainvälisen vauhdin tunnustelua)
27.3. Spring-cup viesti (ankkuri)
30.4. 10mila (toinen pitkistä)
21.5. Sm-erikoispitkä (mitali)
9.-12.6. Puolan MM-katsastukset (kisalippu)
18.6. Jukola (toinen pitkistä)
4.7. MM-pitkä (TOP ?)

Ei oo ainakaan ittelle yllätys, että harjoittelumäärä pyritään pitämään melko korkeella aika pitkälle kevääseen. Vasta huhtikuussa ruvetaan lyömään.

Moro.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti