perjantai 20. tammikuuta 2012

Elämä porskuttaa moottoritietä

Perusvoimajakso on loppupuolella. Se kestää maanantaihin asti, sikälimikäli saan tehtyä hyvän voimareenin Vierun salilla. Keskiviikkona oli melkoisen täyttä. Joku naisten ohjattu jumppakerho vei suurimman osan laitteista ja ilmeisesti kovemman luokan painonnostopoppoo varasi tangot. Minä väistin. Tein radan syrjässä askelkyykkyjä ja sellaista, melko paljon. Siinä vaiheessa tuntui selkeästi että vähintään hermostollista kehitystä on tapahtunut. Eipä ole vähään aikaan ollut noin kepeä fiilis tämmösiä liikkeitä tehdessä.

Uutisiin.

Koulun käynti tuntuu hyvältä ja on hauskaa. Teorian opiskelu toimii. Ensimmäisestä anatomian tentistä tuli täydet pisteet. Nyt on fysiologiakin aloitettu. Hieronta on sekä teoriassa että käytännössä aina vaan mielenkiintoisempaa, ja toistaiseksi myös helpompaa. Käytännön tunneilla on käyty suurin piirtein koko kroppa läpi ja ensi viikolla opetuksen puutteessa reenataan vapaa-ajalla ihan kunnolla.

Seuraavaksi kisakalenterista. Osittain koulun aikatauluista johtuen SM-erikoispitkä jää tänä(kin) vuonna välistä. SM-sprinttiin otan osaa. Jukolan Viestissä olen kiitettävässä kunnossa ja vauhdissa toivottavasti pimeällä. Näillä näkymin kesän ja "alkukauden" henkilökohtaiseksi päätavoitteeksi vakiintuu KRV ja miesten pääsarja, H21E. Ihan vaan pärjäämisen vuoksi. Kokeilen samalla vähän tour-kestävyyttä. Jos vaikka vettä tulisi yhtä paljon niskaan kuin Heikkisen Matilla. Saattaahan se sarja olla H21AL:kin, mikäli kunto on surkea. Kauden päätavoite on se ihana pitkä matka, tällä kertaa elokuun lopussa. Myös SM-yöhön lähdetään menestymään.

Liittoon (ei avio-!) liittyen. Itse pidän pohjoismaiden yhteisestä ehdotuksesta, kun puhutaan MM-kisojen tulevaisuudesta. Kunhan radat ovat suunnistukselliset. Ja onnittelut Topiakselle apurahasta!!! Myös Ronille! Ja tietenkin kaikille muillekin sen ansainneille.

Järjestöistä. Kohta saan Kelalta apua elämään. Pian olen toivottavasti Tahkon tallin, Sakki ry:n sekä PHUra:n jäsen. Etuja, etuja...


Tässäpä kaikki

Seuraava viikko on siis maanantaita lukuunottamatta hyvin kevyt ja palauttava. Hierontaa tulee reilusti. Aerobista reeniä jonkun verran, palauttavasti ainakin. Seuraavassa jaksossa jatketaankin vielä jalkojen voiman kehittämisellä. Liikkeet ovat astetta lajinomaisempia. Määräintervallit pitävät huolen reippaammasta juoksuvauhdista ja on mukana yksi viikonloppuleirikin. Se on Vierumäellä. Valmennusseminaari on sitä seuraavana viikonloppuna, Vierumäellä. Kiva paikka tuo urheiluopisto. Tutummaksi se vaan tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti