lauantai 7. tammikuuta 2012

Vuosi 2012

Toivon terveyttä, kaikille.

Tuossa joulukuun viimeisellä viikolla jalkahan muistutti olemassaolostaan. Kävin lääkärillä. Kertoi jälkikivuista ja sanoi, että anna mennä vaan.

Vuoden lopussa tulleen lepotauon myötä viikko nro 1 aloittikin perusvoimajakson saman tien. Opiskelupäivän jälkeen sitä vain automaattisesti meni urheiluhalliin ja tässä tapauksessa kuntosalille, jossa sitten hyvien alku- ja loppulämppien keskellä vähän nosteltiin rautaa, tyylikkäästi. Kokeilumielessä kevyehköillä painoilla. Yllättävän hauskaa puuhaa tuokin. Jatkan vielä pari kuukautta.

Salillehan on siinäkin mielessä helppo mennä, että 18 henkeä sisältävän ryhmämme jäsenillä on taipumusta harrastaa siellä käymistä, ainakin suurimmalla osalla. Opiskelupoppoo on positiivinen ja energiaa täynnä. Upea vuosi tulossa :) Toistaiseksi olemme opiskelleet anatomiaa, enimmäkseen luustoa... ossa carpi/os scapula/angulus/tibiaalinen... näin se menee. Myös hieronnasta ollaan jotain puhuttu, mutta palpoiminen (mm. jumien löytäminen) ei kyllä vielä onnistu mitenkään.

Sen verran opiskelu kyllä tuntuu toistaiseksi rajoittavan urheilua, että laatuun kiinnitetään huomiota entistä enemmän. Viikonloput sitten urheillaan vähän enempi, kun siihen on mahdollisuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti