maanantai 19. joulukuuta 2011

Lepoviikko ja uutta reeniä koneeseen

Ylläksen jälkeen fiilis on yleisesti ottaen ollut hyvä. Suurimman osan ajasta olen kyllä viettänyt lepoasennossa. Viikkoon mahtui pari tyhjää päivää, lyhyehköjä karttakävelyjä, lihashuoltoa ym palauttavaa settiä.

Seuraavalla kolmen viikon jaksolla on tarkoitus totuttaa jalkoja rasitukseen niin, että kolmannella viikolla puhdasta juoksua tulee reilu 5h. Erityisesti säärien kuormitusta rytmitän 2+1:llä. Yksinkertainen toimii. Nousujohteisuus säilyy toki koko reeningissä. Tientynlaisena painopisteenä toimii jalkojen lihaskunto, jotta ei tuu seuraavan jakson reenit iha sokkina. Voisi olla nimittäin jalkojen perusvoimajakson paikka tammikuussa.

Vuoden vaihtuessa alkaa siis kolmannen viikon lisäksi myös opiskelut Vierumäellä. Melko intensiivistä settiä ilmeisesti tiedossa, joten ei taida tulla yli 30h viikkoja vähään aikaan. Mutta sittenpähän sen näkee miten keho ja pää reagoivat. Turha stressi kuitenkin pois. Loppujen lopuksi se on tahdosta kiinni, miten sopeutuminen sinne tapahtuu.

2 kommenttia:

  1. Ei niitä 30h viikkoja tarviikaan ;)

    VastaaPoista
  2. Eiihän niitä ny iha joka viikolle tuppaa tulla :). Hyvä se olis kuitenkin yks-kaks "PK-piikkiä" peruskuntokaudelle saada.

    VastaaPoista