perjantai 23. maaliskuuta 2012

Sula maa

Tänään kotiin saapuessani koin iloisen yllätyksen. Kotoinen hiekkatiemme on sula! Hiekka on ihanan pehmeää mutta pitävää. Juoksualustana yksi hienoimmista! Ehkä tätä hyvää fiilistä potkii eteenpäin myös kevään tulo, joka yleensä koetaan positiivisena asiana.

Asiaan.

MU:n edustuksen iskuryhmä lähtee tänäkin keväänä valloittamaan Tanskaa. Kilpailu on käytännössä sama kuin viime vuonna, vaikka nimi onkin muuttunut Spring Cup:sta Danish Spring:ksi. Kilpailuaikataulu on muuttunut hivenen tiukemmaksi. Nyt kolme kilpailua juostaan yhden vuorokauden sisällä entisen 1½ vrk:n sijaan. Alustavien lähtölistojen perusteella kisan taso on viime vuoteen verrattuna ehkä vähän heikompi, mutta onhan siellä silti aina niin järkyttävän kovat ruotsalaiset, ainakin Göteborgista.

Ohjelma on viikonloppuna seuraava:

La IP: yhteislähtö 7,9km
La I: yöviesti 1. osuus 4,7km
Su AP: päiväviesti 1./2. osuus 10,4km


Kaikki kisat vedetään tietenkin täysillä. Saapi vähän kroppaa ahdistettua. Hyvällä tuurilla jokanen startti tulee vedettyä ylikovalla vauhdilla. Tämä siis tapahtuu, jos viestikilpailuissa sattuu ilmestymään kovempi jätkä eteen. Se on todennäköistä. Se on hienoo.

Aika kekkereillä tulee kisakausi siis avattua nyt viikonloppuna, jonka jälkeen pakka on hiukan avoin. Mitä tehdään, sen kertoo huhtikuun lumitilanne sitten tarkemmin. Pääkilpailut kaudelle ovat kuitenkin selkeät. Koska opiskelut pakottavat yksittäisen kuntohuipun muodostamiseen, huippukunnossa ollaan vasta heinäkuun alussa. Ei liene siis syytä kiirehtiä.

Ja on muuten ensimmäinen H21-vuosi alkamassa! Jospas sitä alistaisi muutaman kovan nimen heti alkajaisiksi.

3 kommenttia:

  1. Alista SekundaSportteri! Ainii, mut eihän se oo kova nimi.

    VastaaPoista
  2. Voi olla kova koulu tulossa...

    VastaaPoista
  3. Olihan se aika menoa. Yöviestin 1. osuus oli ainoa, jossa olisin pysynyt mukaan loppuun asti, jos rastit olisivat löytyneet..tässä tapauksessa olisi tarvittu parempaa tuuria. Koko ongelma olisi tietenkin ratkennut kyvyllä juosta kovempaa ja kauemmin. Ei olisi aivoja juoksutettu pihalle, ja suunnistuskin olisi toiminut. :)

    VastaaPoista