perjantai 18. syyskuuta 2015

Kaikkee

Allekirjoittaneen kauden viimeiset SM-kilpailut kilpaillaan tulevina viikonloppuina. Huomenna ja ylihuomenna juostaan sprintti ja viesti, joista erityisesti viestiä odotan innolla. Kiva päästä taas juoksemaan TuMen joukkueelle! :) Viikon päästä isketään SM-yössä - toivottavasti sateisessa ja pimeässä sellaisessa.

Sopeutuminen Jyväskylän leveysasteen ilmanalaan sujuu hitaasti mutta varmasti. Viime viikonlopun surkeasti menneestä kisasta päätellen se vie aikaa, mutta käytännössä vaihtoehtoja ei ole. Pakkohan siihen on sopeutua. Muuten ei kulje! Kunhan tuo ylimenokausi alkaa SM-yön jälkeen, niin voin kunnolla liittyä Allun noususumman keräämiskerhoon. 

Ylimenokausi on virallisesti lokakuu. Sinänsä jännä, että lokakuun jokaisella viikolla ja useana viikonloppunakin kuitenkin tulee suunnistettua joko kilpaa tai harjoituksen vuoksi - vielä tuon nousun keräämisen lisäksi. Ajattelin ottaa myös pientä taitoprojektia psykologin kanssa lokakuulle mutta ehkäpä kuitenkin tuuletan aivoja ja lepuutan kroppaa. Levätään, kun sen aika on!

Koulusta ei ole toistaiseksi kuulunut paljon mitään. Hyväksiluvut tyhjensivät syyslukukauden kalenterin ja nyt olenkin pohtimassa yhden käytännössä varman ulkomaanreissun lisäksi jo toista. Kunhan rahat riittäisivät :P.

Tuli muuten juuri lueskeltua vanhoja blogitesktejä. Hauskaa puuhaa :D. 5 vuoden takaisilla tekstaamistaidoilla ei välttämätä lähdettäisi suorittamaan maturiteettia (sanotaanko näin?), mutta tässäkin tapauksessa sisältö on ulkoasua tärkeämpi. Hemmetin hyvä juttu, että tuli aloitettua blogin kirjoittaminen! Kyllä näitä kiikkustuolissa lueskelee uudestaan :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti