tiistai 3. elokuuta 2010

Tapahtumia

Asiaaa! Vihdoin toteutui jo toista viikkoa suunniteltu Salpa-Jukola -training Artun kanssa. Jätkähän tuli meille viime KEKSI(ettei kenellekään jäisi epäselväksi)viikkona joskus klo reikäleipä19.. Asiaan kuulumattomat sipsit ja kokikset tuli syötyä ennenaikaisesti jo before party-time. Siitä lähdettiin sitten palauttavalle iltaiselle yökävelylle. Meno klo 21.30 - paluu klo 23.35. Matkan aikana kuunneltiin lähinnä heviä, tuntematonta musiikkilajia jolle emme itse keksineet termiä, lisää heviä, akustista heviä rummuilla ja kitaroilla ym. höystettynä ja vielä lopuksi ... oli hiljaista.. Taisi olla ukkonen ja koiran haukunta, jotka kuuluivat lenkin loppupuolella. Älytöntä kohellusta sisältävä ja Facebookissa (tuolla jokaisen teinin nettiparatiisissa) suuria suosionosoituksia saanut videokin kuvattiin tuon kävelyn aikana.

Kotiovelle päästyämme vaihdoimme lampun selkään (=päähän) ja teimme kotipihalla eräänlaisen Jukola-treenin Salpa-Jukoa ajatellen. Maastohan vastasi lähes täydellisesti ensi vuoden kollegaansa (miteee toi kirjotetaaa?). Nopeaa, melko laakeiden (mutta korkeiden) mäkien sävyttämää, kivipohjaista hiekkakiveä kuin Yyteri-Beach:lla konsanaan. Keskimääräinen kivien koko on tosin hieman isompi kuin meren rannalla. Minä mistää kivilajeista mitää tiedä. Nopea maasto lienee kuitenkin kyseessä, ja se jos mikä on siistiä! Tulee jo ihan 10mila mieleen.

Toissapäiväisenä sunnuntaina käväisin vierailemassa Lahti-suunnistuksen pääsarjassa, H21E:ssä. Noh, opintomatkahan siitä tuli kaikkine koukkuineen ja haavereineen. En ole huolestunut, sillä tarkoitusten mukaisesti huippukunto nousee esiin vasta Sm-pitkällä. Siitä se pysyy yllä vielä keskarille ja viestiinkin.

Juurikin tänään tuli sitten käytyä katselemassa, miten kauden päätavoite on toteutumassa. Urheilukoulun testit järjestettiin nimittäin suunnistajien osalta Hennalassa tänään. Mukana olivat Minä, Oskari ja Eikka..

Älykkyystestit menivät melko hyvin. Muutama kysymys jäi ajan puutteen takia tekemättä, mutta en ole huolissani. Tunsin kokeen menevän hyvin. Loput psykologiset kokeet olivat enemmän tai vähemmän tuskaa... Taidettiin lähemmäs 800 kysymykseen vastailla päivän aikana.

Fyysisiin testeihin olen todella tyytyväinen. Hypyt onnistuivat ainakin suunnistajiin verraten hyvin. Ketteryystestissä olin varmasti keskitason paremmalla puolella. Jälkimmäisellä yrityskerralla kaatui kierrettäväksi tarkoitettu lippu (ihan omalla painollaan meni :D) ja suoritus hylättiin. Puolen sekunnin aikaparannus jäi tekemättä. Se hivenen harmittaa, sillä kyseessä oli reilun 12 sekunnin koe. Piip-juoksutesti menikin sitten kestävyysurheilijalle ominaisesti muuhun porukkaan verraten erinomaisesti. 130 tyydytti henkisesti, joten jätin siihen. Päivän kunnolla ei kyllä pötkitä pitkälle, mutta muihin verraten tulos oli siis hyvä. Edellä olivat vain Oskari, Eikka ja eräs kävelijä. Rasvaprosenteissa taisin olla omassa sarjassani, kun lukemaksi kirjattiin reilu 6. Taisi yksi uimarikin ääneen tokaista: "Tossa on läski jätkä"..

Että näin. Uskon pääseväni sisään, mutta odotellaan kuitenkin. Nyt on aikaa keskittyä Sm-pitkään ja taas hetkeksi autokouluun. Tulokset urheilukouluun päässeistä julkaistaan 1.9.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti