perjantai 27. elokuuta 2010

Virittelyä

Nonniin. Sm-leirin jälkeen olen harjoittelun suhteen pitänyt aika matalaa profiilia. Olen panostanut palautumiseen (joka käsittää monta pientä asiaa) ja kuivaharjoitteluun. Tänään alkoi fyysinen virittely Sm-pitkää varten.

Samaan aikaan keskipäivällä, kun "muut" liikuttivat jalkojaan Ikaalisten metsissä tulosten perusteella mukavan vinhaa kyytiä, lähdin hyvien lämmittelyjen jälkeen tekemään määräintervallitreeniä. Edessä tuttu kaava: 2 x 8 x 200m.. Alku oli hyvävoimaisen lentävää, loppu oli hieman kuluneen rentoa. Happoja ei treenin tavoitteen mukaisesti tullut. Harjoitus herätteli ja virkisti mukavasti.

Sunnuntaina kilpailen eGames:n pitkän matkan. Mukana on muutama kova nimi (=mitalikandidaatti), joten kisa toimii hyvänä kenraalina reilun viikon päästä käytävään mittelöön. Samalla saa infoa myös muiden kisakunnosta. Tosin eihän se omaan suoritukseen vaikuta yhtään :)

Ensi viikolla ohjelmassa

Ma: pitkä suunnistus
Ti: 1000
Ke: kevyt suunnistus + kova yösuunnistus

-> palauttelua

La: karsinta
Su: finaali

Karsintaan on muuten ilmoittautunut 90 jannua. "Vain" 40 pääsee A-finaaliin. Käsittääkseni määrä on H20-sarjan pitkälle matkalle melko suuri. Mikäpäs siinä, saadaan hieman kilpailua. Lähden tekemään rauhallista ja virheetöntä suoritusta. Sillä pitäisi lohjeta A-finaalipaikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti