maanantai 9. huhtikuuta 2012

Päin telakkaa

Molemmissa polvissa juoksijan polvi - kevät ja kilpailukausi siis alkakoon!

Viikonloppuleiri vietettiin Paraisissa. Majoitus löytyi PIF:n seuramajalta, jonka ulkoasu oli karu, mutta hinta-laatusuhde loistavalla tasolla. Suosittelen, jos jotain leiriä olette järkkäämässä. Itsellä jäi viikonlopusta sen verran treenejä tekemättä, että menen tarkistamaan maastot joskus toiste.

Perjantainen viestitreeni jäi kakkosrastin pummin ja polvikipujen alkamisen jälkeen lopulta torsoksi. Lauantaina aamupäivällä mäkisen maaston koluaminen vaihtui lopulta auringossa keskikropan harjoittamiseen ja merimaiseman kuvailuun. Iltapäiväisen harjoituksen jätin väliin. Tein ruoat ja lämmitin saunan valmiiksi terveille. Löysin kyllä käyttökelpoisen tavan hieroa omia penikoita sisäsyrjältä. Juoksijan polveen on vielä omatoiminen keino keksimättä. Tai onhan sitä kaulinta käytetty. Yösuunnistus on tietenkin sen verran hieno laji, että täytyi lähteä illalla käppäilemään. Eikä kyllä kaduta yhtään! Helmimaasto. Reenissä törmäsin kahteen mäyrään. Sunnuntaina opiskelin sitten jo pakaran ja reiden lihaksia vaelluksen jäädessä väliin.

Ensi viikolla käväisen Jyväskylässä, sekä myös lääkärissä ja fysioterapeutilla. Otan vähän hierontaa ja hieron siinä samalla itsekin, ehkä sitten itsenikin joku ilta.

Uutta keskivartalon reenikuuria pukkaa siis. Ja kuivareenit saavat kunniaa. Oli sen verran lueskeltavaa ja katseltavaa materiaalia suunnistuksesta viikonloppuna, että oikein motivoitui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti