perjantai 6. huhtikuuta 2012

Mj Active

Fiilis on vähän sama, kuin pienellä lapsella, joka oppii ajamaan polkupyörällä ensimmäistä kertaa. Hyvä fiilis! Tässä tapauksessa kyse vaan on ensimmäisen sponsorin hankkimisesta. Kivakivakiva silti! :)

Aloitin yhteistyön Mj Activen kanssa. Kyseessä on mäntsäläläinen yritys, joka parantaa hyvinvointiani ehkäisemällä rasitusvammoja ja edistää suorituskykyä tarjoamalla laadukkaita Zero Pointin kompressiotuotteita. Puhutaan siis kompressiosukista eli tukisukista. Mj Active on aloittanut hiljattain yhteistyön myös Yökuppi ry:n kanssa, jonka järjestämissä kortteli- ja yökupeissa minullakin on ollut tapana käydä. Mj Active on kasvava yritys.

Sitten varmaan ylistävä ja tuotteet taivaaseen kehuva kertomus omista kokemuksista ja sukkien käytöstä? No rehellisesti sanottuna se on helppoa!

Suomalainen Zero Point on käsittääkseni ainoa tai ainakin yksi harvoista kompressiosukkien valmistajista, joka käyttää sukissaan paineluokitusta. Tai ainakin ilmoittaa sen. Eri sukat on tietenkin nimetty erilaisiksi, joten älkää ihmeteltö. Merkki on sama, vaikka paine muuttuu.

Olen toistaiseksi käyttänyt kevyimmän paineluokan Everyday-sukkia hierontatyön aikana sekä keskimmäisen kompressioluokan High line -sukkia harjoittelussa ja siitä välittömässä palautumisessa. Molemmissa tapauksissa hyöty on ollut huomattava. Jalat tuntuvat kokonaisuudessaan kevyemmiltä, väsyvät vähemmän rasituksessa (olipa se hieronnan seisomatyö tai juoksuharjoitus) ja ovat rasituksen jälkeenkin virkeämmät, kun verrataan siihen, että sukkia ei käytä. Lihakset eivät mene yhtä jumiin kuin ennen ja turvotus on vähentynyt säären alueella. Itsellänihän on penikkatauti ilmeisesti jo melko krooninen ja pitkällä tähtäimellä säännöllisellä käytöllä uskon saavani sukista todella paljon hyötyä jalkaongelmiini. Hyöty tuntuu jo nyt.

Tässä kuva miehestä.
 Ja tässä sukista. Huomatkaa niiden keveys.

Mj Active tarjoaa Zero Pointin kompressio- ja tukituotteiden lisäksi Phitenin hyvinvointituotteita. Japanilaisen Phitenin tuotteiden ideana on niihin imeytetty nestemäinen titaani, jonka on tarkoitus parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, mikä tietysti vaikuttaa aika lailla kaikkeen parantavasti. Itse olen kiinnostunut eniten teipistä, joka on samantapaista kuin kinesioteippi. Kinesioteipistä olen saanut jonkun verran hyötyä penikoihini. Kun Phitenin teippi on lähes samanlaista ja jos titaanikin toimii, sitä lienee syytä käyttää.

Ei ole siis paluuta entiseen. Kompressiosukat ovat tulleet jäädäkseen ja jatkossa käytän sukkia ahkerasti. Metsäsuunnistuskilpailussa aion koettaa vahvempaa Playline-sukkaa. Ainakin sprinttisuunnistuksessa sukat ovat varmasti toimivia. Kovien harjoitusten jälkeen palautumiseen käytetään tietenkin High line ultimate recover -sukkaa.

Suosittelen kaikille. Tilausta siis pystyyn ja viestiä Mj Activelle!

Omasta puolesta kiitos Mj Activen Juhalle ja Merjalle yhteistyön aloituksesta! Näkemisiin ja kuulemisiin. Nyt viikonloppuleirille Paraisiin ->

1 kommentti:

  1. Heheh, Phiten on samaa klassia Power Balancen kanssa. Usko siihen erittäin vahvasti..

    VastaaPoista