sunnuntai 30. syyskuuta 2012

SM-yö, kausi loppui, ja niin.

Liiketoimintasuunnitelma painaa päälle. Huomenna on täysi päivä, joten en ehdi tehdä sitä. Palautus ylihuomenna. Miten pärjäisimmekään ilman "viime tippaa". Emme mitenkään. Sillä muuten asiat eivät valmistuisi.

Sm-yön karsinta ei onnistunut. Tavoitteena oli selkeästi A-finaalipaikka ja sen tiesin olevan lapasessa muutamien minuuttien pummailuillakin. No tuli tehtyä koukeroa vähän enemmän kuin muutama minuutti! Hitsi vie - suorastaan. 4. rastilla olin ryhmän kuudentena, mikä on erittäin positiivista!! Tällä pohjalla pystytään tämmöisiin urotekoihin! Viidennelle rastille tuli sitte yli 7 minuuttia takkiin. Homma oli sitten jo mukamas selvä. Sorvasin vielä varmuuden vuoksi reilun minuutin yhtä rastia ja puolisen minuuttia vielä toista.. Ja kappas, jäin A-finaalipaikasta 1min21sek. TÄH?

Harmittihan se. Hatarallakin harjoituspohjalla olin saavuttanut jo jonkunlaisen kunnon, ja psyyke...se oli vahva. Vahvempi kuin koskaan ennen. Sitten mennään rastista noin 30m ohi ja heisulivei. Mitä diibadaabaa.... 

SM-yön tulossivu jossa tulokset ja reittihärveleissä piirretyt reitit. H21K4 sekä H21B1. Ens kerralla gepsi  mukaan (eli juoksen A-finaalissa), jotta tietää missä mentiin.

Pakkohan se pettymys oli pyyhkiä pois mielestä ja lauantain B-finaalissa oltiin jo uudella mielellä - edelleen vahva psyyke. Kolmoselle asti hyvin. Neloselle jäätävä pummi (3min). Mieli meni. Kenkä oli rikki ja nauhat aukes. Ehkei se psyyke enää tätä jaksanut. Rinnerastille (9.) yritin lotota. Ei onnistunut -> 4min virhe. Hyydyin 2km ennen maalia. ja viimeiselle rynnätessä nilkka nyrjähti. Lenksuteltiin maaliin. B-finaalin 15. Parempaa olisi ollut tarjolla..

Kokonaisuus: tavoite jäi saavuttamatta. Vauhti olisi riittänyt ihan hyvin, mikä tyydyttää ja antaa motivaatiota. Jalat tuntuivat terveiltä. Ensi kauteen!

Tulevalla viikolla alkaa koulussa näytöt. Ensiksi perusjutut eli anatomia ja hierontaotteet. Ei oo vaikeita. Viikon päästä mennään Ruotsiin 25manna-viestiin. Hyvä fiilis. Tämän kauden analyysiä ja tulevan kauden suunnitelmia ja tavoitteita jossain vaiheessa. Hyvä fiilis vieläkin.

Ja siis huomenna alotetaan uusi harjoituskausi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti