tiistai 25. maaliskuuta 2014

Osa 3 loppuunkäsitelty

Mietin, että tossa otsikoiden mukaisessa "osa-laskutavassa" ei oikeen ollu logiikkaa, mutta missäpä olisi.

Kotimatka sujui suorastaan lentämällä. Eipä tarvinnut viettää vielä yhtä yli 9h matkapäivää, vaan nyt voi istua sen saman vaikka kotikoneen ääressä ;) Viikon verran siihen suurin piirtein tällä kertaa menee, että pääsee takaisin jaloilleen ja reenin äärehen, kun on normaalin flunssan sairastellut. Mulla on tässä vielä siis muutama päivä jäljellä ennen treeniin siirtymistä, sillä vasta sunnuntai ja maanantai olivat ensimmäisiä selvästi parempia päiviä.

Vika viikko ja kaksi päivää:

Ma - lepo

Ti - matkapäivä

Ke - ap: hiihto kevyt p 2h

Iltapäivällä totesi, että reenaaminen ei ole järkevää. Leffoja siis esiin.

To - sairas

Pe - sairas

La - sairas

Kävin ulkoilemassa puolisen tuntia ihan hyvällä fiiliksellä, mutta jälkikäteen ajateltuna lauantaikin päivä kuulunee virallisesti sairaspäivien kirjoon.

Su - ap: kevyt hiihto p 40min

Ma - ap: hiihto vapaa 1h30min

Ti - matkapäivä

Vihkoon meni siis reenin osalta tuo viikko. Eipä voi mitään. Tievatupa tarjosi kuitenkin huikeat olosuhteet penkkiurheiluun ja itsensä huoltamiseen! Kiitos!

Seuraavat kaksi viikkoa sujuvat työssäoppimistunteja keräten Mäntsälän ala-asteella. Harjoituksellisesti alan totuttelemaan enemmän juoksuun. Siis vasta nyt, mikä takaa sen, että ensimmäinen kisa, jossa tavoittelen sitä oikeaa kulkua, on SM-keskimatka toukokuun loppupuolella. Taitoharjoittelu, juoksu, liikkuvuus. Koko ajan homma menee lajinomaisemmaksi. Antaa kesän tulla.
Vuokatinvaaran huipulta: uusi mies Fischerin ja Swixin talliin ensi kaudelle. Lajista ei tosin ole tietoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti