lauantai 27. maaliskuuta 2010

Herbalife

Tämä ei ole maksettu mainos, enkä koeta mainostaa piloille hyvää yritystä. Tulipahan vaan juttua mieleen, kun käväisin tänään Herbalifen seminaarissa kuuntelemassa luentoja.

Hommahan on niin, että MU:n edustusryhmä teki yhteistyösopimuksen Herbalifen (tai siis Herbalifen tuotteita välittävän yrityksen) kanssa jossain vaiheessa viime syksyä. Sen jälkeen olemme kukin omalla tavallamme käyttäneet tuotteita - pirtelöitä, patukoita, energiajuomaa, tabletteja ym.

Tänään pidettiin kutsutuille (eli ainakin minulle) ilmainen seminaari, jossa käytiin läpi erilaisia yhtiön toimintakuvioita. Oli jännää nähdä, kuinka energisiä, mainostavia ja yli-innokkailta tuntuvia Herbalifen henkilöt olivat. Toisaalta, niinhän se menee, tuleen ei saa jäädä makaamaan, vaan pitää tehdä kaikki mahdollinen yhteisen hyvän puolesta. Yrityksen amerikkalainen alkuperä saattaa olla syynä siihen, että kun joku tulee lavalle, kaikki nousevat innoissaan taputtamaan jne. Tuo käytäntö tuntui minulle hieman vieraalta. Kyllähän taputtaa voi, mutta että ihan seisomaan asti?

No eniweis. Hommahan ei ollut pelkästään taputtamista, vaan myös niitä luentoja. Ensin kuultiin Herbalifestä yrityksenä, sitten Heli Jukkola tuli puhumaan huippu-urheilijan osuuden (hyviä herbalife-ruokailuvinkkejä + yleistä kertausta ravintoaineista), jonka jälkeen kuulimme käyttäjien mielipiteitä käytettävistä "aineista" niin kuin siellä hauskasti välillä ilmaistiin. Näiden jälkeen sen hetkinen puhuja sai päähänsä (aivan varmasti oli sovittua!!!) kysyä paikalla olevia suunnistajia lavalle. Voe hyvänen... No sinne mentiin sitten Nykäsen Timpan kanssa kertomaan omat kokemukset tuotteista:).

Noh, sellasta siellä. Tänään innostuin syömään yhden pirtelön treenin jälkeen, ja vitamiineja olen syönyt kohta viikon ajan kolmesti päivässä. Muuten, tänään intervallitreenissä juoksu tuntui tosi hyvälle. Asento pysyi lähes oikeasti melkein koko harjoituksen ajan kasassa (mitä se harvoin tekee) ja tekniikka tuntui hyvältä (mitä se melko harvoin on). Eteenpäin vievää juoksu ei kyllä ollut, mutta sen pistän tekniikkamuutosten piikkiin. Herbalife toimii!

Herbalifen uudet kasvot? On muuten ihan järkyttävän hyvä paita!!!


Siis jos ette hyvää ruokaa halua, niin ostakaa nyt ihmeessä edes hyvä paita! Sen erinomaisuuden huomasin JO ensimmäisellä kerralla! Ruoka tuntuu vaikuttavan vasta pidemmällä tähtäimellä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti