perjantai 26. heinäkuuta 2013

Taas

Hej!

Jatkuu taas.

Tiistaina suunnistin Ivalossa kuntorastit. Jännä muuten, että täällä pohjoisessa lähtee yli 120km päähän kuntorasteille. Ei tulis etelässä mieleenkään ajella esimerkiksi Mäntsälästä Karjaalle asti kuntsareille. Kaikki lienee siis suhteellista.

Kuntorastien 5,1km sujui mallikkaasti. Lyhyesti analysoiden jokainen rastiväli merkittäisiin sarakkeisiin hyvä, erinomainen tai täydellinen. Viimeisimmän tapauksessa parempi aika olisi tullut vain juoksemalla rastiväli toiseen kertaan tai jos joku toinen olisi omalla tekemisellään auttanut sujuvuutta. Hyvin toimi pää, sitä ei tarvinnut miettiä.

Myös kroppa oli hyvän tuntuinen kisavauhtisessa rypistyksessä. Terävin vire puuttui, mutta kunto tuntui selkeästi nousseen, eikä väsy kerennyt tulla pahasti puseroon reilun puolen tunnin setissä. Vyssiikka tuntui siis juuri siltä, miltä tällä hetkellä pitääkin. Bra!

Parin viime päivän aikana kokonaisuus on ollut kevyempää kuin ekalla viikolla, mutta hyvää ja laadukasta settiä kuitenkin. Eilen illalla oli hieronta, ja tänään sitten lepo, huomenna mennään taas!

Yötön yökin loppuu näinä päivinä, tai loppui jo - en tiedä, ja nyt odotellaan iltojen pimentymistä. Ehkä jossain vaiheessa klo 22.00 saattaisi nukuttaa. Ehkä se on merkki siitä, että valmistautuminen kohti SM-yötä voi todella alkaa.

Öitä siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti