maanantai 22. heinäkuuta 2013

Två veckor kvar ja elämä vaan jatkuu

Viikko on takana, kaksi edessä Lapin reissusta. Mielenkiintoista kyllä, elämä se sitten vaan jatkuu, vaikka meikäläinen palaa Etelä-Suomeen.

Lauantaina tein vaellustreenin. Vajaa 7h setti sujui mukavasti reitillä "Muotkatuntureille (tai edelleen yhdelle niistä) ja takaisin". Matkaseuraa tarjosivat muutamat linnut ja eteläsuomalaisittain nätit maisemat.
Pohjoista juoksualustaa. Pärjääkö tartan tai mondo tälle?

Vaelluksen korkein huippu oli tässä. Aurinko lämmitti. 

Yhden pienen joen yli sain kahlata. Aika kylymää vettä.
Sunnuntai sisälsi kattoon tuijottelua ja tunnin ulkoilut. Tänään maanantaina taas mieltä ylentävä 1,5h juoksu (viikon pitkä). Tää kroppa oikeesti toimii! Huomenna otan koneesta irti tehoja paikallisilla kuntsareilla. Ja näillä näkymin keskiviikkona on sitten tiedossa kevyt päivä. Muutaman treenipäivän jälkeen on mahdollista, että jossain la-su-ma-ti akselilla löytyy pari peräkkäistä kevyttä päivää, mutta katsellaan ja kuulostellaan.

Syksyn kisakalenteria olen silmäillyt jo muutamaan otteeseen. Seuraavan kerran olen viivalla AM-kisoissa pitkällä matkalla. Sitten suorituskyky alkaa tehotreenin ja keventelyn myötä nousemaan, ja on huipussaan justiinsa SM-yössä - lyhyesti ilmaistuna. AM-pitkällä ei varmasti vielä kulje jos ja kun seuraavat kaksi viikkoa menee tuubiin.

Jatkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti