perjantai 11. joulukuuta 2009

Homma pyörii

Pari päivää sitten huomasin, että blogini on selvinnyt jo varsin muhkean kokoisen yleisön tietoisuuteen. Olen nyt antin.net -sivuston blogiluettelossa. Tie koko maailman eteen on auki - ellei se ole jo käytetty. Listapaikkahan on sinänsä hyvä, sillä olen juuri Mäkelän Tuomon peesissä - aakkosjärjestyksestä kun on kyse. Siitä pitäisi saada julkisuutta yllin kyllin. Juttujen tasojen nostamista pitäisi vakavasti harkita. Uhoamiset ja puheet kyllä pysyvät perinteisessä kirjoitustyylissäni, sillä ne antavat viitteitä siitä, millainen olen. Yksinkertaisesti.

Niin, olihan sitä kerrottavaakin. Nyt kohtapuoliin on about 1000000 sekuntia jouluaattoon. Olkoon siinä mukana kymmenien tuhansien heitot varauksella, mutta suurin piirtein:) Nostan hattua, jos laskette miljoonan putkeen. En usko, että tarvitsee olla edes sekunteja, voitte edetä haluamallanne tahdilla.

Edustusryhmän ympärillä on tapahtunut yhtä ja toista. Merkittävämpänä seikka on varmaankin se, että oman kunnan mies Santtu vaihtaa vihdoin KeU:sta Mäntsälän Urheilijoihin. Sape saa tuntea huomenna karvaan loppukiritappion meikälle Aktia Cupissa. Veikkaan ma. Tai no, kuitenkin siinä käy niin, että Santtu vetäsee lähelle 35... Oma aikani on toivottavasti alle 39, lähemmäs 38 puol. Sen verran surkeasti meni viime kerralla, että en elättele mitään maagisia 30min aikoja. Matka muuten on 10km. Huomenna on testijuoksun lisäksi kimppakivaa yösuunnistusharjoituksessa, kun lähdetään yhteislähdöllä. Viestihajonnat on - luonnollisesti. Seuravalmentaja meillä vaihtui Jounista Anttiin, mikä ei sinänsä vaikuta mihinkään. Ehkä jotain pikkumuutoksia tulee. Ei mitään radikaalia. Treenataan täällä kuitenkin.

Sain muuten toimimaan Nokian sovelluksen koneelle, ja nyt on ladattu parhat biisit päältä. Kohta alkaa järjestelmällinen koekuuntelu jokaisen tutun ja sitten tuntemattoman artistin kohdalla. Sitten sitä on yhtäkkiä pari tuhatta biisiä, joilla pärjää jo pidemmän aikaa. Meiän kone ei muuten pärise enää. Vois ehkä kokeilla PES:ä, jos vaikka kestäis.

Ja oon tehny kohta liikunnan tutkielman valmiiksi!!! Siitä olen kaikkein ylpein tällä hetkellä. Lupasin maikalle, että maanantaina saa paperit käteen.

Missäköhän mun USB-kaapeli kännykkään on? Olis biisejä taas...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti