sunnuntai 20. joulukuuta 2009

We Will Rock You!!!

Oli muuten aikasta mahtava leiri. Siis huumori on kyllä ihmeellinen asia. Se kun pääsee valloilleen, niin sitä ei pysäytä mikään. Menipä huumori sitten vähän yli tai olipa se sitten joskus vähän matalammallakin profiililla, niin kaikilla on joka tapauksessa hauskaa ja hyvä olla. Koville leiri kyllä otti, varmaan monenkin asian takia. Ilmeisesti siitä johtuen nukuin su-ma yönä 12,5 tuntia. (Teksti on lähetetty blogin mukaan eilen illalla (eli siis sunnuntaina), koska aloitin sen tekemisen jo silloin)

Perjantaina päästiin yösuunnistamaan. Ohjelmassa oli pitkiä (3,6) ja lyhyitä (0,4) perhosia eli pääosin totuttelua karttaan ja yöhön. Ittellä tuli täyteen 6km suunnistusta ja PK-vauhdilla siitä tuli kasaan melkein 1h 15min lenkki. Pikkuisetkin jaksoivat suunnistaa ja mm. kolmen kopla tuli minuakin myöhemmin mökille. Tuskin löysivät yhtä montaa rastia kuin minä, mutta olivatpahan metsässä.
Se kolmen kopla: Riikka, Liinu, Hanna-Mari
Samana iltana tehtiin vielä vaikka mitä. Itse aiheutin saunarakennuksessa pienen kuuman trooppisen syklonin, kun lisäsin kuumavesipataa lämmittääkseni pesään pikkuisen liikaa puita. Suuren ja kuuman vesihöyrymäärän vuoksi pesutilassa oli kuumempi kuin itse saunassa. Eipä siinä mitään. Saunasta lähdettäessä löydettiin aika tiukka biisi kännykästä kun kuunneltiin As I Lay Dying:n levyä. Biisin nimi oli Forever. Toki muukin musiikki oli leirillä suuressa osassa. Fiilistä nosti Queen: We Will Rock You. Artun ja mun äänenavaajana toimi Toto: Hold The Line. Tytöt taisivat olla illan aikana melko väsyneitä sillä nauroivat sillekin, kun sanoin "kuuma vesi".
Yksi niistä tytöistä, jolla petti pokka joka minuutti
Lauantaina aamulla suunnistettiin mun mielestä leirin paras treeni. Rastinottoharjoitus; matkaa 5,4 ja 30 rastia. Aurinko paistoi kauniisti korkeille ja laajoille avokallioalueille. Pummit tein vasta loppuosan vihreällä alueella. Ei sitä paikkaa vaan ymmärtänyt. Treenin yhteydessä porukkaan liittyi muutama suunnistaja lisää, ja tunnelma tiivistyi yhä, kun meininki koveni. Samana päivänä vedettiin vielä viivasuunnistusta ja leirin toinen yöharjoitus. Itselle juuri yötreeni oli kyllä aika helmeä. Suuria pummejakaan ei tullut.

Aikaisen yösuunnistuksen vuoksi illanviettoon jäi ruhtinaallisesti aikaa. Huvit jatkuivat muutamalla vähän pidemmällekin yöhön (ja Hilla ei muuten ajattele tätä mitenkään!). Pääsimme puoli kahdelta nukkumaan.
Illanviettoa klo 1 saunassa. Kuvasta puutun minä, koska olin samanaikaisesti menettämässä verta nenän kautta pesutilan lattialla.
Sunnuntain aamusiivouksen jälkeen pääsimme vaeltamaan. Vaelluksen aikana sattui yhtä ja toista. Meidän porukka harrasti rinnejuoksua ja kalliokiipeilyä meikäläisen johdolla, ja jotkut tytöt pyörivät metsässä. Mainittakoon, että olihan meillä vielä Arttu, joka kiipesi puuhun. Kartat olivat luonnollisesti mukana, ja halukkat saivat lähes kahden tunnin keskittymistreenin panostamalla (tyylivirhe, kapulakieltä) kartanlukuun.
Late ei putoa.
Ruoka oli hyvää, ilma oli ei-liian-kylmä ja yhteishenki porukalla oli aivan loistava. Kiitos kaikille, eli siis heille ja muutamalle kuvassa olemattomalle:
Tällä lailla kun jatketaan, niin se on todellakin MU, joka rokkaa ensi kesän kisoissa. Joku saattais tietenkin sanoa tohon väitteeseen leirikielellä värmää (=varmaan).

Leirikuvia löytyy ainakin täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti