keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Seuransiirto

Johan ne kohta julkaistaan. Junnuissa HS vahvistuu, just katoin netistä. Miehissä TP kerää ainakin kovaa porukkaa, samoin KR. Naisista en tiiä. Aika vähänlaisesti juttua ainakin SNETin puolella. NTNUI vois olla aika kova, kun Holmström vaihtaa sinne. Mutta Haldeniin siirtyy varmaan puolet suomalaisista. MU on plaketeilla ensi vuonna Jukolassa, koska remmissä on kaksi ehjäytynyttä ja yksi uusi suunnistaja. Oman kunnan mies siirtynyt Mäntsälään. Eilenhän siitä tuli virallista.

Eiku oho. Otsikon mukaan mun pitäis selostaa seuransiirrosta eikä seurasiirrosta
Siirrettäiskö seura vaikka Papua-Uuteen-Guineaan? "Papua-Uuden-Guinean suunnistajat edustivat menestyksekkäästi maataan suunnistuksen MM-kisoissa Norjassa. Tällä hetkellä he ovat noin 90 vuoden suunnistusleirillä Suomessa"

No joo. Suunnistusleiristä puheen ollen. Mennään tänä viikonloppuna treenaamaan junioreiden kanssa. Majoitusmökki sijaitsee mäellä, joten jo pelkästään korkeuserovaihteluista johtuen lämpötilat ovat -30 ja -40 asteen välillä. Kun tuuli lisätään mukaan, niin homman voidaan sanoa toteutuvan extreme-olosuhteissa. Tulee uusi "World after tomorrow" -ilmiö. Näin se menee meillä päin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti