maanantai 25. tammikuuta 2010

Kylmyys

No ei ole edes kylmä. Vähän reilu 15 astetta pakkasta. Tuo nyt vaan liittyy siihen, kun sovin treenitreffit valmentajalla (jolla on kaikenmaailman kuntovehkeet, tosin juoksumatto puuttuu, vink vink). Pääsin koulusta suunniteltua aiemmin, ja kerkesin odottelemaan ulko-oven kylmemmällä puolella melkestä vartin ennen kun pääsin sisään. Ei ollut ketään kotona, kunnes Tumppi saapui omasta opinahjostaan pelastavana enkelinä paikalle ja avasi oven. Heti sisälle päästyäni päälleni hyökkäsi rapsutuksenhimoinen koira, josta en sitten kerrokaan sen enempää.

Poljin pyörää ja soudin soutulaitteella yhteensä 45 minuuttia. Sen jälkeen noin puolituntinen kevyt kuntopiiri. Lakasen lämmittelyillä ja Herbalifen pirtelöllä avustettuna treenin ensimmäisestä osasta tuli oikein maittava. Kuntopiirissä olikin sitten sitä tuttua jämäkkyyttä mukana, eikä kevyt tuntunut kevyeltä.

Viikonloppuna on se leiri. Meillä lienee siellä kaksiosainen leirikisa. Ensin hiihtokisa, jonka itse ainakin menen tasatyönnöllä, koska pertsan kamoja en omista. Sitten illalla on sisäpiiritiedon mukaan sprintti Vierumäen hallissa. Saas nähä kuinka käy.

Joka tapauksessa aion voittaa sen leirikisan. Voitin treenipäivänkin session, elikkäs tavoitteena on saada seuran sisäinen putki päälle.

3 kommenttia:

  1. Voikos täällä kirjoittaa...

    VastaaPoista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Jebajee. Eiköhän tuo kommenttihommeliini toimi nytte. Nuo äskeiset siis ovat omia testailuja. Osoittavat sen, että osasin ottaa oikean asetuksen pois opäältä, ja että nyt kommentointi on (ehkä) mahdollista. En siis mitään yleisöryntäystä odota, mutta sain palautetta epätoimivasta ominaisuudesta.

    VastaaPoista