maanantai 4. tammikuuta 2010

Uusi vuosi 2010

Onhan se... uusi vuosi siis. Uusista kujeista en tiiä, mutta taas on viikko vierähtänyt. Koulu alkoi tänään. Ja se ei ainakaan ole muuttunut. Kaikki on samaa työstämistä ja ahertamista - ihan niin kuin ennekin.

Viikonlopun päiväleirillä eilen oli tiukka tunnelma, kun ensin reviteltiin vetojen merkeissä ja sitten puskettiin lumisessa metsässä kaksi VK-MK -harjoitusta. Meikäläinen nousi muistisuunnistusradan voittoon optimilla reitinvalinnalla. Ei ne muutkaan hitaasti menneet, mutta tällä kertaa joku oli ylitse muiden:)

Tossa joululomalla kerkesi miettimään vähän tulevaisuutta. Käväisen vielä pari kertaa Vierumäellä tämän kuukauden aikana, joten paikka alkaa tulemaan tutuksi. Reilun parin kuukauden päästä kovennettaneen vähän treeniä. Välihuippukunto pitäisi olla ajoitettu katsastuksiin ja siitä eteenpäin, joten kiirettä sillä ei kyllä ole. Kesäkuussa vasta pääkisat.

Opiskelu ja koulu ovat kohta hetkeksi ohi. Helmikuun puolessa välissä alkaa YO-kirjoitukset kuunteluilla. Sitten niitä kirjoitellaan aina maaliskuun loppuun. Jossain maaliskuun puolella voisi aloittaa autokoulun, ja hoitaa sen kesälomaan mennessä alta pois. Sitten kesällä on parit yliopistojen pääsykokeet varmaankin. Heinäkuussa tulee rastiviikot. TAI SIIS rastiviikKO, koska menen sinne Tanskaan KRV:n aikana. Saman kuun lopussa on toivottavasti pääsykokeita Urheilukouluun ja jos paikka sinne napsahtaa, menen inttiin keskellä syksyä. Siellä sitten rehkitään...

Eipä tässä mitään ihmeellistä, niin kuin ei koskaan. Leimaus-leirille ohjaajaksi menemistä vielä mietin, kun katsastukset ovat heti leirin jälkeen. Kyllähän siellä leirillä saisi herkisteltyä, ja saisi varmasti suunnistuksesta otetta, mutta ollako sittenkään järkevää. Se päätetään lähiaikoina.

Soon moro taas vähäksi aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti