tiistai 23. helmikuuta 2010

Elämisen riemua

Lunta riittää ja lukuloma alkanut. Voin nukkua pitkään. Meikäläinen lähtee Portugaliin!

Abeilut tuli ja meni. Olen tässä pikkuhiljaa aloittamassa YO-kokeisiin lukemisen. Keväällä kirjoittelen ruotsia, englantia, matematiikkaa, äidinkieltä ja terveystietoa. Motivaatiota tuntuu riittävän ainakin tällä hetkellä. Kattellaan sitten myöhemmin, että miten meni.

Portuqaliin lähdemme tänä perjantaina ja palaamme sieltä seuraavan viikon lauantaina. Suunnistustreenejä on joka päivä, ja niitä tukee päivittäin toinen harjoitus, joka voi olla mm. juoksu pk + palloilu. Tämä sykli pyörii viikon ajan lukuun ottamatta yhtä päivää, jolloin menemme pyörimään Lissaboniin.

Olympialaiset eivät ole menneet ihan putkeen, mutta kyllä Suomi nousee. Juuri tänä yönä Suomi saavuttanee mitalin yhdistetyn joukkukilpailusta. Kohtahan nuokin karkelot ovat kuitenkin ohi, ja sitten odotellaan jo seuraavia kilpailuja. Eiköhän suunnistuskin ole olympialaji jo tuossa 6 vuoden päästä. Silloin kun meikäläinen on huhujen mukaan parhaassa iässä :). Onhan sitä jo olympiajoukkueen harjoitteluakin videoitu meidän kämpällä, kiitos Artun...

Siirryn television ääreen, sillä FST5:ltä alkaa näkymään Champions League:ta. Barca vie!

1 kommentti:

  1. Suomi ei saavuttanut mitalia vaan sijoittui sijalle 7. Barca ei voittanut vaan pelasi tasan 1-1 Stuttgartin kanssa. Ei musta kyllä vedonlyöjää tule.

    VastaaPoista