torstai 11. helmikuuta 2010

Startti

Huomenna lähtee. YO-rupeama alkaa, ja seuraavana päivänä aloitetaan myös vuosikymmenen ensimmäiset talviolympialaiset. Suomen aikaan avajaiset tulevat vissiin myöhäisestä keskiyöstä, joten ne jäänevät katsomatta. Ensi viikolla käväisen vielä muutaman kerran lukiorakennuksella, minkä jälkeen voin keskittyä kokeisiin ja tärkeämpiin asioihin. Tässä sitten seuraavan kuukauden aikana tasapainoilen tv:n ja koulukirjojen äärellä, harjoittelua unohtamatta. Vai pitäisikö sanoa toisin päin? Kyllä!

Aktia-cup jäi väliin viime kerralla, koska olin valmentajakoulutuksessa. Tänä lauantaina en jätä oivaa testijuoksumahdollisuutta käyttämättä. Jatkuuhan meillä päivä vielä suunnistuksen muodossa juoksun jälkeenkin. Mennään Porvooseen suunnistelemaan, uskoakseni sprinttikartoilla.

Taktiikka on tällä hetkellä Aktiaan suunniteltu. Jos mieli ei muutu, niin aloitan tasooni nähden kovaa. Tarkoituksena on vetää ensimmäinen 5km reilusti alle 19 minuutin, toivottavasti väliaika on lähempänä 18 minuuttia. Siinä suunnilleen 7 km:n kohdalla aletaan testaamaan roikkumiskykyjäni. Maalissa sen ajankin sitten näkee. Ainakin tämän viikon VK-lenkin fiilikset lupailevat hyvää tulosta maantieltä.

Keli on aina arvoitus, ja sen takia tavoitteena ei ole hyvä aika, vaan laten voittaminen. Hävisin about puoli minuuttia viimeksi. Samalla vois seurata aikaeroa Sorsan veljeksiin. Ei se ainakaan suurempi saa olla kuin viime kerralla.

Liikkuvuustreenit jatkuvat. Nyt ulos ja lenkille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti