keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

10mila-spekuja

Joo'o. Mitäs sitä kevään suurviestistä pohtisi...

Ainakin kilpailun nettivisuilla on julkaistu materiaalia, jonka mukaan viestistä olisi tulossa hajontojen kannalta haastavin reissu pitkään aikaan. Ihan sama mulle, voisin sanoa. Kyllä siellä täytyy suunnistaa joka tapauksessa, ja omaa työtä on käsketty tehdä, niin minä myös teen. Sen verran kokekumusta ja pelisilmää minulla on, etten hyvästä letkasta ajatellut kuitenkaan jäädä - tai karata. Jälkimmäiseen tuskin riittäisivät resurssitkaan.

Itse juoksen siis aloitusosuuden. Mieli tyynenä ja rauhallisena voin ainakin sen ainoan kerran todeta - ja samaan aikaan myös todella tarkoittaa toteamaani - että valmistautuminen on sujunut erinomaisesti, suunnitelmien mukaan. Kovaa, mutta lyhyttä treeniä on tullut tehtyä viime päivinä ihan kiitettävästi, ja vire tulee olemaan lauantaina paikallista aikaa klo 22.00 erinomaisen täydellinen.

Vauhdikkaat treenit:

Pe: määräintervallit Laten kanssa
Su: pyramidiharjoitus yu:ssa
Ti: vähän alle 1000m melko täysillä

Ja siis tänään eli

Ke: Yökuppi; 5,4km kovaa yösuunnistusta

Huomenna lepoa ja perjantaina pikkusen ruskoja... lauantaina virkeänä viivalla ja PAM!

Meitin joukkue on muuten (ja tähän samaan vielä taktiikan mukaista vaihtosijoitusta):

Tiim namber 96:

1.TaPSa - 15. (TPS voittaa muuten lätkämestaruuden!!)
2.Kale - 10.
3.Lartza - 1.
4.LL - 15.
5.Assu - 15.
6.LateM - 20.
7.Anatoli - 25.
8.Sape - 30.
9.Tomppa - 35.
10.Vasa - 40.

Gepsi tulee olemaa joukkueellamme siis ainakin osuuksilla 4, 5, 6, 7 ja 8. Henkilökohtainen tavoite on AINA tulla kärjessä, mutta tällä kertaa ko. viestissä en 'saa'. Toisaalta, arvatkaa vaan, yritänkö jäädä kakkoseksi, jos "satun olemaan" viimeisellä rastilla toisena!!

Vaikuttaa siltä, että useimmat joukkueet laittavat isoja pyssyjään osuuksille nro 2, 3, 5, 10. Noh, ei se mikään ihme ole. Ne ovat viestin jonkinlaisia kulminaatiopisteitä ja sitä paitsi myös pisimpiä osuuksia. Että silleen

Pistetäänpäs tähän nyt vielä viestin kymppikärki niin ei jää epäselväksi, että kuka siellä pärjää. Eli mehän tullaan maaliin siis sijalla 40.

1. Kalevan Rasti
2. Kristiansand OK
3. Halden SK
4. OK Linne
5. Vaajakosken Terä
6. Tampereen Pyrintö
7. OK Orion
8. IFK Lidingö SOK
9. IFK Göteborg
10. Ikaalisten NV

Tarkennuksena: kaikki yllämainitut joukkueet ovat seurojensa ykkösjoukkueita.

Airila ratkaisee pelin 5. osuudella KR:lle. Lakaset nostaa VaajTe:n kymppisakkiin kahdella viimeisellä osuudella. Haldenin 3 viimeistä eivät tykitä toivotulla ja lähes tavallisella tavallaan. Göteborgilta puuttuu kunnon aloittaja. IkNV tekee aivan uskomattoman loppunousun, ja ankkuri Tsvetkov hoitaa loppukirin. On tehnyt nimittäin niin jo muutamassa kisassa osuutensa lopussa. Pyrintö on vaan niin Pyrintö. Lidingö ja Linne menestyvät, mutta eivät voita. Orionilla on KratovPISTE.

Menen syömään.

Että milassa nähdään sitten.

1 kommentti:

  1. onnittelut paitsi omasta supersuorituksesta myös tasan oikein veikatusta kolmen kärjestä! Ois kannattanu laittaa lottorivi vetämään tällä viikolla...

    VastaaPoista