maanantai 12. huhtikuuta 2010

19

On päivien lukumäärä vielä ennen 10milaa, kevään suurviestiä. Kevätyönviestiin ei menty, koska lumi pisti kiinnostuksen matalaksi. Seurannasta kun kattoi nyt nuo radat jälkikäteen, niin johan näytti piiperrykseltä. Tiukkaa suunnistusta kyllä oli - jatkuvasti. Lyhyehköjä rastivälejä, rata meni ristiin rastiin jne. TP nosti varmasti kaikkien silmissä osakkeitaan, jos jotain 10milaa tai Jukolaa ajatellaan. Howald vetäny aika tykisti.

No juu. Kyllä tässä 19 päivässä kerkeää vielä tapahtumaan. Tänä lauantaina nimittäin ainakin minä aloitan henkilökohtaisen kilpailukauden. Koska Silja-Rastit on saanut MU:ssa "Jukola-katsastus -arvon", niin suunnistelen sen reilun 6,5km sitten H21A:ssa. Kovavauhtiset suunnistukset ovat jääneet vähälle, mutta kyllä se ajatus on kasassa. Sitä en epäile. Luotan myös siihen, että osaan pistää kropan kovaan ajokuntoon lauantaita varten. Hehei, itseluottamus on kohdallaan.

Ennen 10milaa käyn vetäisemässä yöreenejä muutaman. Kovavauhtisina, totta kai. Suunnistuskevät pyörähtää Mäntsälässä muutenkin käyntiin tällä viikolla ja sitä kautta suunnistus tulee ajankohtaiseksi yleisön mielessä väistämättäkin.

Noh, nyt ei löydy enää sanottavaa. Homma hoituu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti