tiistai 18. toukokuuta 2010

Sm-sprintti

Tekisi mieli jo 100% varmuudella sekä hyvällä itsetunnolla sanoa, että juoksen. Vaan enpäs sano. Pääkoppa on kyllä sitä mieltä, että tämä kroppa juoksee. Ainakin tänään on huomattavissa selviä merkkejä siitä, että henkinen latautuminen on melko vahvasti käynnissä.

Eilen oli Hirvisprintti. Tänään mennään Temen kanssa kentälle juoksemaan ja kattelemaan karttoja. Tehdään siis yhdenlainen sprinttitreeni. Siis Teme tekee, en minä. Tai siis minä teen reenin, Teemu reenaa reenin. Kaikenmaailman sprinttejä koskevat blogijutut on luettu kolmeen kertaan ja fiilis on itsevarma. SuunnistusNet:kin on muuten huomannut, että MU:n väreissä juoksee eräs venäläinen. Kunnosta en tiedä, mutta uskon, että Dima pääsee A-finaaliin ;). No, uskon myös siihen, että minä pääsen A-finaaliin, sekä Teme tieteskin myös.

Itseluottamusta on keräilty 10milan jälkeen kasaan, kun "mielihyvän tuottama fiilis" tulvi ilmeisesti vähän yli äyräiden (kuviteltakoon nyt, että itseluottamus on nestemäistä ainetta, joka voi tulvia). Prisma-rasteilla ei kulkenut, Uudenmaan Rastipävillä ei kulkenut ollenkaan. Nyt olen taas elävien kirjoissa, ja fiilis on hyvä - latautumaan päin. Antti sanoi eilen, että sunnuntaina on menoa, nimittäin Mäkisille mitalikahveelle. Totesin: "Kait sitä sitten pitää vähän yrittää." Tai itse asiassa ensin kysyin: "Kelpaako plakettikahvit?"

Pistetäänpäs tässä sitten R1:n tuloksia. Kehtaan veikata, kun 10milan ennakko piti niin hyvin paikkansa. Älkää ottako mitään henkilökohtaisesti, hei pliis! :D

Mistään muusta sarjasta en kehta sanoa tietäväni, paitsi H18:sta. Siellä on mitalikolmikko jo valmis ennen kilpailua. Kyse on vain siitä, miten päin poitsut laitetaan palkintopallille.

H18

1. Simosas (Orient on sen verran hyvä seura, että 2. kallistuu sen vuoksi kakkoseksi
2. Suominen (Äijä vaan on kovassa kunnossa)
3. Saari (Käsittääkseni ensimmäinen kisa tänä vuonna omassa sarjassa, ei ole tässä pronssilla pelkästään viime vuoden näytöillä!!)

Eli 3xS

H16

1. Kannus ("varmaan ihan lähtölistan perusteella")
2. Loukkalahti ("sama")
3. valtonen ("sama")

Kakskymppisistä en uskalla sanoa mitään varmuudella. Itse koetan yltää kympin joukkoon. Onhan se vauhtikin nyt todistettu (ainakin itselle) ihan tarpeeksi hyväksi parissa koitoksessa. Sitten on tietty Dima. Että kyllä MU ottaa kolme metalia ainakin. Tiedä sitten onko ne mitaleja vai plaketteja.

H20

1. Mansner (tulevan kesän MM-mitalisti)
2. Tiainen (kovimpia juoksukoneita päällä maan, käsittääkseni)
3. Danilchenkov (ei EM-menestyjä voi jäädä ilman mitalia näistä kisoista)

Pääsarja nyt on noin 50: kauppa, että yritetään ny siitä sitten päättää.

H21

1. Tervo (no kyllähän Tervo tän vie, eiks se oo ihan selvä?)
2. Airila (paras "nuori")
3. Sorsa (kumpi? katotaan se sitten tuloslistalta)


Tytöt/Naiset ei tässä tapauksessa jaksa oikein kiinnostaa, "kun ei koske, eikä tule koskemaan mua"... Mutta sanotaan nyt näin, että MU voittaa kaksi plakettia sarjasta D16.

2 kommenttia:

  1. näinköhän veikkaukset osuu? Eikä Tiainen edes juokse.

    VastaaPoista
  2. No niinpä niin :D H20-sarja on näistä ainoa, jonka lähtölistaa en ole vielä erityisen tarkkaan syynännyt :P Uskon kuitenkin, että jokaisessa miesten sarjassa ainakin yksi nimeämistäni suunnistajista ottaa jonkun värisen mitalin noista pippaloista.
    Tekstihän pursuaa uhoamista, se on varmaan huomattu :)

    VastaaPoista