tiistai 24. heinäkuuta 2012

Nopeasti

Nyt kirjoitetaan nopeasti

Yksi vapaapäivä on loppumaisillaan, loma jo melkein häämöttää. Huomenna kipaistaan töihin kolmeksi päiväksi. Sitten viikonloppuvapaat. Melkein kun intissä!

Eilen oli vähän huhhahhei-päivä kun tuli hierottua yhteensä seitsemän tuntia. Käsittelyssä olivat mm. olympiavoittaja ja huippu-urheilija. Ensimmäistä kertaa jalkapohjat väsyivät niin, että sielläkin tuntui jotain kivun tapaista. Ukkoko hajoaako käsiinkö? No ei todellakaan. Tämä ukko ei siihen suostu!!

Tänään kävin teettämässä pohjalliset, vaikka fysioterapeutti sanoi, että on pienestä kiinni, jos meinaa juoksijan polven johtuvan nilkan virheasennosta. Näin siis muuan lääkäri uskoi muutama viikko sitten. Samalla tuli kokeiltua LPG-hierontaa, jotta reiden ulkosyrjän elastisuus paranisi. LPG-hoito on erittäin rentouttavaa "imurointia", vaikka omalla imurilla sellaista "imuhierontaa" en kuitenkaan suosittele :) 

On muuten siis tällä hetkellä melko selvää, että hieronta saa jäädä tämän vuoden jälkeen. Joku tietty kysyisi, että mitäs sitten? Pohdiskellaan sitä vielä, mutta urheilla aattelin.

Tällä hetkellä luen Time-Out nimistä kirjaa på svenska. Siitä tulleet viisaudet täytyy kirjoittaa joskus tänne. On meinaan hyvää kamaa.

Ja nyt koisimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti