torstai 9. elokuuta 2012

Jalat kestää

Jalkoja on nyt testailtu kolmen päivän aikana ihan riittävästi. Uskon ja toki myös toivon, ettei liikaa. Muutahan tässä ei olekaan tehty kuin urheiltu.

Tiistaina tosiaan Tuomon kanssa 1h30min lenkki, josta pyörällä 2/3 ja juosten 1/3. Sinä päivänä tuli tehtyä myös tunnin verran dynaamisia liikkuvuusliikkeitä, josta muutama seisten. Rasittaahan sekin.

Eilen keskiviikkona oli sitten jumppapäivä. Hapotin keskivartaloa fiiliksen mukaan. Oikeastaan ensimmäisellä minuutilla tajusin, että ollaanpahan rapakunnossa. Nooh, jatkoin reeniä ja loppua kohden tekemisen meininkiä rupesi löytymään. Yhteensä 1h20min setti. Iltapäivällä menin huoltajana Salppurille NuJu-yhteistreeniin à la RaVa/LS-37/AR/MU, mutta pääsinkin juoksemaan sekä aloitus- että ankkuriosuutta. PK-vauhdilla juoksin ja ihan virheettömästikin aina 1. osuuden viimeiselle rastille asti. Toiseksi viimeiseltä lähtiessä tajusin, että nyt tulee suunnan kanssa tarkkaa, kun on tasaista ja polkujakin tulee vastaan pelkästään kohtisuorassa linjassa. Oma suunta oli vielä 50m ennen rastia hyvä ellei jopa täydellinen, mutta pää sekosi muualle menevistä "kilpakumppaneista" ja viitoituksesta, joka sattui olemaan kokoava. No eihän siinä voinut muuta tehdä kuin järkyttävän, reilun minuutin kokoisen pummin - siis oravapolkuradalla - huhhuijaa. Toisella setillä kävin eri hajonnoilla. Parilla välillä kadotin pikkupolut, olisi voinut vetää suoraan kompassillakin. Lopussa kävin ottamassa uusiksi epäonnistuneen rastivälin. N. 2 x 15min suunnistusta verkkoineen päivineen.

Tänään tein pitkän lenkin Aaron, Tumpin ja Venlan kanssa. Pyörällä Keravanjärvelle, vaellusta, pyörällä takaisin. Yhteensä öbaut 5h. Nuorempien seurassa oli sopiva vauhti pitkälle lenkille, eikä tarvinnut hiilarikoneistoa liikaa alkumatkasta rassata. Lopussa tuli pientä kisaakin, kun ruvettiin leikkimään pyöräilijöitä.  Pientä häiriötä kireihin toi puhelimen sointi, sekin selvitettiin nopeasti sanoin: "sori, meil on loppuratkasut kesken.." Letka odotti tietenkin kiltisti... Omat voittomahdollisuudet kariutuivat ulosajoon tiukassa mutkassa, otettiin siinä jo vähän riskiäkin. Hauskaa kuitenkin oli.

Huomenna on jaloilla totaali lepopäivä. Kevyttä kuntopiiriä keskivartalolle siis. Ylihuomenna  puistosählyn SM-kisat Tampereella eli kevyttä juoksentelua, toisaalta aika paljon. Sunnuntaina jalat pääsevät taas kovaan testiin, kun lähden ankkuroimaan seuran joukkuetta AM-viestiin. Eka kisa pitkästä aikaa. Se on hianoo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti