maanantai 20. elokuuta 2012

Matka jatkuu

Reilu viikko sitten juostusta AM-viestistä kesti palautua monta päivää. Tässä vähän edellisen viikon treeniä

MA
- LEPO
TI
- herättelevä liikkuvuus + lihaskunto 1h
- palauttava suokävely 30min
KE
- liikkuvuus 45min
- sauvakävely 1h45min
TO
- hieronta 1h30min
- lihaskunto keskikropalle 45min
PE
- liikkuvuus 1h "toimii"
- kevyt suunnistus 45min
LA
- NuJussa huoltajana
SU
- pyöräily + juoksu 1h30min

No siinä alittui se "ehdoton minimi" :D. Viikonlopun kisasta piti kuitenkin siis palautua, ja Nuorten Jukolassa hääriminen vei yhden treenipäivän. Eipä siinä mitään. 

Torstain hieronta auttoi selkeästi ja seuraavan päivän liikkuvuusreenissä fiilis oli vähintäänkin hyvä. Samaisen illan suunnistusköpsöttely meni jalkojen osalta aika nappiin. Ei ollut siis kipuja. Niin ja tiistaina tuli kokeiltua vähän uuttakin, kun otin suokävelyyn mukaan kartan. Vetäsin puolituntisen aikana samalla mielikuvaharjotuksen SM-yötä varten. Toi vois toimia jatkossakin!

Nuorten Jukola oli ykkösjoukkueen osalta hyvä kisa. TOP 20 suoritus on aina kova suoritus. OH ja maaginen Ojanaho veivät voiton tiukassa viestissä. Pyrintökin nousi viestissä lopulta neljänneksi, mikä oli kanssa hieno suoritus! RaVa vei tänä vuonna matkabussin herruuden, mutta ensi vuonna uudestaan - ilman hylsyjä niin kuin nytkin! Koko kilpailun aikana tuli käveltyä ja liikuttua aika runsaasti, mikä väsytti jalkoja selkeästi. Siksi sunnuntaina olisi voinut tehdä jotain muutakin kuin juosta.

Eniweis, nyt menee jotakuinkin hyvin. Viimeinen lomaviikko alkoi tänään. Sen kunniaksi käyn testaamassa "yökunnon" Yökupin juhlakilpailussa. Siitä alkaa tiukka valmistautuminen SM-yötä varten! Suurin piirtein 40 yötäpäivää A-finaaliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti