sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Se meni jo. Kuvaan lyhyesti ja ytimekkäästi Sm-yön keliä: täydellinen. Siis vaikka oma suoritus kaatui perin tosioudoksuttavan harmillisesti jo ensimäiselle rastille, niin keli teki kisasta upean. Vettä tuli vaakatasossa, oli kylmä, maasto oli helmi... Kisaa voisi kuvailla loputtomiin positiivisilla adjektiiveilla. Paitsi että mokasin!"#¤%& (eläimellistä, voimasanoja sisältävää karjuntaa ja huutoa havaittu rastikoodi 34:n lähistöllä noin kello 22.26)

Tulevasta: Teen muutaman suunnitelman, lähinnä valmennettavien jalkojenvaivaksi. Teen kausianalyysin. Käyn valmentajan kanssa ensi kauden läpi. Rupean treenaamaan Tanskan nuorten MM-kisoja varten ja erityisesti, alan treenaamaan YÖTÄ. Kausianalyysia en varmaan jaksa tänne laittaa, mutta kaudelta on läydettävissä selkeästi positiivisia ja selkeästi negatiivisia asioita.

Niinhän ne kaikki sanoo, että 'ensi vuonna'. En perusta tuollaisista väitteistä. Minä sanon, että 'olen ja tulen olemaan x '. X:n paikalle voi liittää niin monia asioita että sanon niistä vain kaksi: 'MU:ssa' ja 'paras'.

Saan muuten viestivastuuta mukavasti. Hienoa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti