perjantai 25. syyskuuta 2009

Am-yö

Toivottavasti joku muukin on sitä mieltä, että kartta oli huono. En tykänny en, kun en tehny yhtään pohja-aikaakaan. Mun mielestä noi yöt pitäis olla paljon helpompia kisoja, vaikeilla radoilla vois vaikka eksyä... Muuten kyllä aika legendaarinen laji.

Koska osaan kääntää tappion heti positiiviseksi voimavaraksi, päätin heti kisan jälkeen, että musta tulee yösuunnistaja. Ennen 10-milaa tulee tehtyä vähintään 30 yötreeniä, ja yösuunnistuskertojen laskeminen alkaa PK-kauden alkaessa eli jossain lokakuun ja marraskuun vaihteessa. (valmentajalle terkkuja, suunnitellaan kalenteria sen mukaan:D) Että siitä lähdetään.

Tästä jatketaan V-S:een.

3 kommenttia:

 1. Oikein Tapsa!!!!
  ....kääntää tappio positiiviseksi voimavaraksi!!!
  Jatka kirjoittelua....
  Ja tsemppiä Mynämäelle ;-) ja seuraavan viikonlopun yöhön!!!!!
  erja
  p.s joko syksyn yo:t ohi??

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia! Syksyn yo:t menivät ihan odotusten mukaisesti. Parempaan olisi ollut saumat vain aktiivisemmalla lukemisella:) Molemmista, sekä biologiasta että maantieteestä tullee M. Maantiede nyt ei ole vielä varma, mutta oletuksena on jotakin samantapaista kuin biologian tulos - 34p.

  VastaaPoista
 3. Älä turhaan syytä karttaa. Se oli ihan ok paitsi tietysti Kuusijärven eteläpuolen osalta, jossa tein kisan ainoat virheet ;-)

  Hyvä luku tuo 30 yöreeniä PK-jaksolla. Valitaan joku vakipäivä ja ruvetaan reenaamaan porukalla Milaa silmällä pitäen. Teema vaihtelee viikoittain; pitkiä rastivälejä ja suunnassa kulkua.

  t:j

  VastaaPoista