torstai 24. syyskuuta 2009

A

Kirjoitan kuuluisalla ajatuksenvirralla seuraavan pätkän. Ei ole muuta tekemistä, ja on kova hinku kirjoittaa jotain, niin kirjoitan.

A

Kirjoituspätkä on valmis ja tämän rivin yllä kaikkien nähtävillä. Ja sitten: on tullut muutamia asioita mieleen. Jotkut joutuu ilmaisemaan hieman pidemmällä kaavalla, mutta lukekaa vain kun kiinnostaa

- Tänään on Am-yö. Vois napata kauden ensimmäisen piirinmestaruusmitalin sieltä, tänä vuonna nimittäin viimeinen mahdollisuus siihenkin.

1) Koirat tykkää musta

- Eilen oli maantieteen YO-koe. Ei ollut biologian kokeeseen verrattava ei. Ei, siellä ei ollut Pohjoismaiden ja niiden pääkaupunkien nimeämistehtävää.. Meni oikeastaan ihan hyvin, vaikka en lukenut kovinkaan paljoa. Koe lienee ollut kuitenkin sen verran helppo, että jään myös maantieteellisessä sarjassa äMMän puolelle.

2) Koirista tuli mieleen, että en osaa vieläkään avata valmentajani asunnon pääovea sisältäpäin

- Viikonloppuna on sitten Sprinttiviesti sekä Oravatonni. Viestiin on ainakin ihan kovia seuroja ilmoittautunut. Jokunen kova nimikin on tähän mennessä ilmaantunut nettiin, joten kisa tulee olemaan vaikea voitettava. Oikeastaan se on vaan broidista kiinni, miten meillä kulkee. Oon itse jo niin montussa YO-kirjoitusten jälkeen, että ei näillä jaloilla mennä. Sunnuntaina en kilpaile enää käpyjä syövien sarjoissa, vaan olen ulkona pisteiden hankinnasta. Itse kisasta pystyy hyvällä suorituksella voittamaan ihan kohtuulliset rankipisteet. Teen siis suunnistuksellisesti sen minkä osaan.

3) Tänään oli kutsunnat sitten meillä Mäntsälässäkin. "Vekaral' vie mun tie". Mutta päätinkin käyttää oikopolkua tuskien tielle ja menen suoraan Urheilukouluun, siis haen sinne. Tilaisuudessa sanoin lääkärille hakevani Urheilukouluun, johon hän tokaisi "No se on sitten kelpoisuusluokka A, vai mitä?" Laittoi leiman paperiin ja pisti jonossa eteenpäin...

- Osallistun vuonna 2010 taso 2:n valmentajakoulutukseen, tie tuskan lisäksi myös menestykseen on siis auki. Omat valmennettavat saa ainaskin kyytiä koulutuksen jälkeen, kun mulla on kaikki uudet valmennusmetodit ja -taidot käytettävissäni. (lue, terveisiä)

Se siinä kaikki. Suomen kielessähän ei ole väliä sanajärjetyksellä. Vai se nyt miten meni?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti