keskiviikko 5. elokuuta 2009

Ei pygee..

Pientä 10mila-nuhaa ollut päällä... Oma diagnoosini taudista on: selvä 5BTH34 -tyypin possutaudin serkku(-tartunta). Viimeisen viikon kovahko treenijakso pisti ilmeisesti vastustuskyvyn matalaksi, ja hetihän muhun bakteerit iskee kiinni. Onneksi ei mitään vakavampaa näytä olevan, ja huomenna on kroppa jo iskussa.

Maanantaina fiilisteltiin Jusun kanssa reippaan kakkosen sauvalenkillä. Pohdiskeltiin tulevia ja muisteltiin menneitä KLL-kisoja. Ne karkelot muistaa vieläkin:) Kun tulin alas sieltä mäeltä, ja kun... Meillä on muuten Jusun kanssa tiukka veto pystyssä tämän vuoden KLL:ään. Panokset eivät ole kovia, mutta niiden voittamiseksi pitääkin jo tehdä työtä. Oma tehtävä on helppo. Yksi ja ainoa sija, 1. Jusulla on enemmän valinnanvaraa, sijat 1-20. Luotan siihen, että HH:n oma kasvatti ei osaa päättää, mille sijalle yrittäisi. Niinpä hän jää sijalle 21 ja häviää vedon.

Huomenna olis sitten Kapinarastien testijuoksuja - tervetuloa sitten kisailemaan! Peitteisiä avokallioita tiedossa, onhan siellä ihan helmeäkin, mutta tiedä sitten, viedäänkö ketään sellaisille alueille suunnistamaan. Voihan sitä aina mustikassa käydä kisan jälkeen. Joka tapauksessa kyseessä on ihan hyvä maasto, kun sinne viedään huippuliigakin.

Enköhän ole jo kunnossa lauantain eGames:iin. Keskimatkalla olisi kyllä hyvä olla kondiksessa, tulis ennennäkemättömät rankipisteet jo pelkästä osallistumisesta. Viimeistään sunnuntaina on normaalia parempi fiilis, kun täytyy syödä kakkua sisterin ja muidenkin rippijuhlissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti