torstai 27. elokuuta 2009

Vuosikymmenen sopimus

Koska elämme tätä tekstiä kirjoittaessani vuotta 2009, otsikon ajanmääre on vuosikymmen. Periaatteessahan se on aivan sama, onko se 'vuosituhannen' vai 'vuosisadan' vai mahdollisesti 'vuosikymmenen' sopimus. Jokainen vaihtoehto on tässä tapauksessa oikein. Ajattelin tasapuolisuuden nimissä laittaa 'vuosikymmenen', sitä kun harvoin käytetään.

Huomenna sekä ylihuomenna kisataan KLL. Kaikkien odottama kisa, jota jotkut eivät arvosta. En tiiä mikä niissä ei-arvostajissa on, ehkä sana KOULUliikuntaliitto tekee kisat lapsenmielisen kuuloisiksi. Eniwei, suurin osa Suomen parhaista sinne tulee, oman sarjan tapauksessa vissiinkin kaikki. En oo hirvittävästi kattellu lähtölistoja, oman ajan tietäminen nimittäin riittää. Kisan jälkeen katotaan sitten tuloslistoja. Toivottavasti niiden katseleminen tulee olemaan mukavaa, oma nimi vois olla siellä paperilla kaikista ylimpänä.

Kaikki järjestäjien kisasivuilla julkaistut materiaalit ja tiedostot on tutkittu. Helpon näköistä... Niinhän se on aina noissa kisoissa ollut. Ulkonäkö voi kyllä pettää: tuleeko se olemaan helppoa, sitä se on ollut näiden kaikkien vuosien varrella hieman kaksijakoisesti. Selvää kuitenkin on, että metsässä täytyy painaa 110% lasissa, jos haluaa pärjätä (tämä koskee ainakin minua).

Viimeisen vuoden kunniaksi voisi pokata viikonlopulta kaksi kirkasta mitalia. Se olisi mukavaa. Ehkä jätän spekulaatiot ja haaveilut kuitenkin tähän, ja odottelen huomista. Pitää jättää paineet muille.

Ai niin se sopimus. Nyt mullakin on sitten henkilökohtainen valmennettava. Tai no puoliks henkilökohtainen, ja puoliks valmennettava: eli siis henkilökohtainen valmennettava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti