perjantai 6. marraskuuta 2009

Poimintoja

Lähes tavalliseen tapaan kirjoittelen, joitain pieniä pätkiä pienistä asioista, kun en laajaa kokonaisuuttakaan keksi.

MM-kisat kilpaillaan huomenna. Kaikki eivät ole tulossa, mutta itse meinasin mennä korjaamaan pääsarjan voiton.

Possunuha taitaa olla kohta Mäntsälässä. Koulussa on ainakin ollu kauhee opiskelijavaje. En tiiä sitte, onko niillä poissaolijoilla ollu just se kyseinen influenssatyyppi. Ainakin osa on palaillu jo rakkaaseen opinahjoon.

Opinahjosta tuli mieleen, että aikasta vähän on kouluaamuja jälel, meikäläisellä nimittäin. 3. jakso alkaa jo joulukuun alussa. Tämänkin jakson koeviikkoon on siis varsin vähän aikaa.

Siitä taas tuli mieleen, että Äikän 8. kurssikin päättyy tämän jakson mukana. JESS! Mutta esimerkiksi lukion liikuntadiplomin tekemiseen on aina vain vähemmän aikaa.

Aikaan liittyen voidaan sanoa, että tekis mieli treenata. Sitä niinku yli-innokkaana ajattelee, että se harjoitteluaika loppuis johonkin. Onhan mulla tässä sitä kuuluista aikaa = time = tid etc... Muutama vuosi vielä... No, ei siihenkään saa tuudittautua mutta joka tapauksessa joojuu.

Harjoitellaan muuten MU:n porukalla tänä vuonna melkosen ahkerasti. Ollaan Erittäin kovassa tikissä, jo joulukuun puolella. Kattokee, ku kohta noi seurasiirrotkin varmistuu. En mä siis tiedä, tuleeko meitin seuraan ketään.

Ostin muuten tänään neopreeni-hanskat (kyllä, kirjoitetaan tuolla tavalla). Käytin 20 euron lahjakortin, jonka sain noin vuosi sitten. Kortti voimassa 10. päivään asti, joten olihan se jo aikakin kuluttaa poies. Nyt sitä oikein odottaa, että tulis järkyttävän kovat pakkaset, jotta sais niiden hanskojen käytöstä ihan erityistä hyötyä.

Noista hanskoista tuli mieleen, että Jones osti samaa matskuu olevat.

Ja siitä Jounin syystä ostaa nuo hanskat (viime vuoden kylmä Karjaan leiri) tuli mieleen, että tän kuun 20.-22. meillä on eka leiri. Orientin kanssa jossain päin Kanta-Hämettä.

Tuosta päivämäärästä muistinkin että jollakulla erityisen tärkeällä henkilöllä on synttärit 17. päivä marraskuuta(tämä kuukausi). Täyttää omien sanojensa mukaan 18. Ajaksi kaveri taisi 23.15, mutta en oo varma. Sanoi kuitenkin, että kellonaikoja ei tarvitse noudattaa niin säntillisesti.

Noniin, tähän jäi tänään. Synttäritiedotuksiin, omiin tai kaverin, on mukava lopettaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti